Landsdækkende service

Hos Minicooler har vi specialuddannede serviceteknikere til at forestå servicering af minicooler og danskvandsmaskiner. Med base på Sjælland og i Jylland med egne værksteder, kører vi dagligt service og reparation af danskvandsmaskiner tilsluttet eget drikkevand.
 
Vi har en tilkaldevagt, der rykker ud efter aftale på alle hverdage mellem 8-16 og vi tilbyder en serviceaftale, der sikrer, at der løbende bliver udført service på minicooleren, således at den til enhver tid opretholder driften og den hygiejniske sikkerhed, der foreskrives og, at minicooleren til stadighed opfylder de fastlagte sikkerhedskrav.
 
Vores teknikere er altid klar til at rådgive og vejlede både installatører og slutbrugere med alt fra installation af en minicooler til at svare på spørgsmål om drift-og vedligeholdelse. 
 
Benyttes kontaktformularen nederst på siden, vil du blive kontaktet indenfor 24 timer alle hverdage for aftale om et serviceeftersyn. Her kan du også bestille en serviceaftale, hvor vi kommer fast efter aftale og vedligeholder jeres minicooler.
 
Ønsker du at fejlmelde en vandmaskine, kan du også benytte vores reparationsformular her på siden ligesom I altid kan maile til os på info@minicooler.dk

Bestil service Download reparationsformular

 
Garanti på minicooler.
 
Som hovedimportør videregives  2 års producentgaranti på vores danskvandsmaskiner og minicooler. En producentgaranti omfatter nye reservedele til vores minicooler ved eventuel opstået defekt i en periode på 2 år fra købsdatoen.
 
Garantien dækker ikke sliddele, som magnetventiler og haner/hanedele, samt eventuelle skader opstået som følge af misligeholdelse, forkert brug eller forkert installation, ligesom den ikke dækker installationsmaterialer og installationsarbejde, montørtimer, kørsel eller opståede følgeskader.
 
Installation af en minicooler/danskvandsmaskine
 
Alle minicooler/danskvandsmaskiner installeres med en waterblock indstillet på max 3-5 liter vandspild, en kontraventil eller kontraballofix, samt 8-12 mm levnedsmiddelgodkendt tilslutningsslange.
 
Nogle minicooler kræver en trykreduktionsventil - læs brugermanualen for den enkelte minicooler før tilslutning.
 
Bruger/vedligeholdelsesmanualer findes under hent materiale under hvert produktbillede.
 
Installaeres minicooleren ikke korrekt jvf. brugermanualen, kan der opstå uønskede følgeskader, som kan ødelægge jeres minicoolerog derved bortfalder garantien.
Top