Kulsyrepatron - Brus i vandet Drikkevandskøler


Beskrivelse af kulsyreflaske

  • Kulsyreflaske til danskvand
  • Danskvand til din MiniCooler og andre enheder med kulsyre
  • 1100 gram kulsyre
  • Engangskulsyreflaske
  • 6 stk. kulsyreflasker pr. kasse
  • Kan bestilles enkeltvis
  • Kulsyreflaskerne leveres også som genopfyldige flasker fra 2,5 kg. - 8 kg.
  • Diameter er 10,2 cm.
  • Højde er 32,5 cm.

Kulsyreregulator

Regulerer mængden af kulsyre/brus i vandet Du bestemmer selv om du vil have mange bobler i vandet eller let perlende vand

Hvad er kulsyre?

Kulsyre dannes når C02 (kuldioxid) blandes i vand. Kulsyre er specielt brugt i danskvand og sodavand, for at give bobler og den brusende fornemmelse i vandet. Når vand blandes med kuldioxid, bliver det til kulsyre med formlen H2CO3.

Boblerne i vandet, som kulsyren frembringer, holder sig bedst, hvis der er låg på flasken, som kan lukkes helt til. Det er derfor altid en god idé at sætte låget på en vandflaske med kulsyre, umiddelbart efter man har taget derfra.

Det er mængden af kulsyre, der bestemmer hvor meget brus der kommer i vandet. Ønskes der blid brus, skal man begrænse mængden af kulsyre, og modsat mere kulsyre, hvis der ønskes mere brus og flere bobler. Mængden af kulsyre kan også have en betydning for boblernes størrelse.

Kulsyre i glas
Med kulsyre får du brus og bobler i vandet

 

Mere end bare drikkevand

Når du køber en kulsyrepatron til din MiniCooler drikkevandskøler, tilsættes der kulsyre til drikkevandet på få sekunder. På den måde kan du få frisk, koldt danskvand direkte fra hanen. Vores kulsyrepatroner kan benyttes til alle typer vandkølere med sodafunktion, uanset om du har købt den hos os eller hos en anden forhandler.

Vores kulsyrepatroner kan leveres enkeltvis eller i kasser med seks flasker kulsyre, så du hele tiden har nogle på lager, og ikke løber tør. På den måde kan du altid stå klar med koldt og forfriskende danskvand, når du får gæster eller selv trænger til noget koldt at drikke.

 

Kulsyreregulator

Med vores kulsyrepatroner får du ikke bare danskvand – du får danskvand på din helt egen måde. Med kulsyreregulatoren kan du regulere mængden af kulsyre/brus i vandet og på den måde tilpasse danskvandet lige efter din smag.  I supermarkederne er der ikke meget at vælge i mellem, når det kommer til styrken af brus i vandet.

Noget flaskevand med danskvand og sodavand leveres med blid brus til de, der ikke kan lide fornemmelsen af de kraftige bobler, men oftest har du kun én valgmulighed.  Med kuLsyreregulatoren har du mulighed for at få præcis den mængde brus og bobler i vandet du ønsker. Er du til kraftigt brus, der mærkes helt op i næsen eller til iskold vand, der blot perler lidt på tungen? Du bestemmer helt selv, hvor meget kulsyre, der skal tilsættes.

 

En sjovere måde at drikke vand på

MiniCooler Soda med Kulsyrepatroner er hurtige at installere og yderst brugervenlige. Når kulsyrepatronen er installeret i din drikkevandskøler, løber det kølige drikkevand gennem kulsyrepumpen i selve vandmaskinen, og kommer med det samme ud gennem vandhanen som boblende danskvand. Mange danskere har svært ved at få drukket de anbefalede 2 liter vand om dagen. Det kan skyldes mange ting; at man ikke føler sig tørstig, at man glemmer det, eller at man ikke lige har vand ved hånden i løbet af en travl dag. Selvom det altid er anbefalelsesværdigt at slukke tørsten i koldt vand, kan danskvand i din drikkevandskøler være med til at gøre drikkeoplevelsen lidt sjovere, så du nemmere når mindst 2 liter vand om dagen.

 

Lav din egen lækre drik

Skal drikkeoplevelsen være endnu sjovere, kan du tilsætte forskellige smagsvarianter i din danskvand, i stedet for at købe sodavand, fyldt med sukker eller skadelige sødestoffer. Prøv fx at tilsætte en skive citron og lidt frisk ingefær, og nyd en frisk og sund drik. Hjemmelavet saftevand, såsom rabarber, solbær eller lignende går også fantastisk sammen med iskoldt, brusende danskvand, og gør sig godt ud på en sommerdag, eller når der kommer uventede gæster.

Top