Om os

Minicooler er et 100 % dansk udviklet produkt, der blev igangsat af Waterpoint, efter en række henvendelser fra blandt andet køkkenforhandlere, der manglede en funktionel koldtvandsløsning med iskoldt vand til både private og erhvervskunder. Og samtidig en drikkeløsning, der ikke skulle optage plads som et amerikansk køleskab.

Det blev startskuddet til en serie med Minicooler i forskellige varianter med mulighed for også at få iskoldt danskvand direkte fra hanen. Få den cooler, der passer dig bedst.

MiniCooler er helt enkelt en lille hvid indbygningskøler, der nemt installeres i køkkenskabet under eller ved vasken og sluttes til en separat hane til det iskolde vand. Vælges Minicooler Soda, er der både koldt vand og iskoldt danskvand i hanen.

Vores linje med MiniCooler omfatter i dag følgende modeltyper:

  • MiniCooler - den originale Minicooler til privat og mindre erhverv. Cooler til isvand.
  • MiniCooler Soda - koldt vand og danskvand i hanen. Cooler til isvand og danskvand.
  • MiniCooler Plus Soda - koldt vand og danskvand, ekstra kølekapacitet til erhverv eller den store familie. Cooler til isvand og danskvand med ekstra kapacitet.
  • MiniCooler Super Plus Soda - koldt vand og danskvand, særligt til erhvervsbrug og restauranter. Cooler med isvand og danskvand. Ekstra høj kapacitet.

Den originale Minicooler kan installeres i alle køkkener og sluttes til alle typer haner. Byd din cooler velkommen i dit køkken og få rent friskt iskoldt vand og danskvand.

 

Hvad er fordelen ved en Minicooler?

Med den originale Minicooler får du koldt vand og/eller danskvand direkte fra hanen. Det er let og tilgængeligt, det daglige vandindtag øges og optimerer både sundhed og trivsel. Miljøet belastes ikke med transport af importeret flaskevand og der er ikke løbende udgifter til kildevand eller danskvand i plastflasker. Når først Minicooler er installeret i dit køkken er driften på danskvand op til 70% billigere end flaskevand. Gør hverdagen lettere med den originale cooler i dit køkken.

Vores krop har behov for 2 liter vand om dagen, og hvis der motioneres, endnu mere. Vand hjælper os med at udskille affaldsstoffer og forebygger træthed og sygdom. Vand ER det bedste valg, når tørsten skal slukkes. Med en cooler installeret i dit køkken, har du let adgang til det iskolde friske vand.

Med en Minicooler installeret både privat og på arbejde, kan du drikke ubegrænset koldt vand med god samvittighed, og du undgår kalorieholdige drikke som saftevand og sodavand.

Vil du vide mere om Minicooler, kan du sende os en mail på info@minicooler.dk eller ringe til os på 70204656. Vores professionelle team er altid klar til at rådgive og vejlede om, hvilken model MiniCooler, der vil opfylde jeres behov. Vi glæder os til at høre fra jer.